Maling af døre

Har du brug for maling af døre?

Vi ordner malearbejdet, så du slipper

Du behøver ikke at skifte de gamle døre ud, selvom de er slidte. Malermester Flemming Larsen springer hurtigt til med malerspanden og giver dine døre nyt liv.

Vores malerfirma udfører maling af døre hos privatpersoner såvel som i virksomheder.

Vi kan hjælpe dig lokalt, nær Malermester Flemming Larsen i Svendborg, men også i Nyborg, Faaborg og i nærliggende byer.

Hyr en malermester til at stå for maling af døre

I vores malerfirma har vi set mange døre, der har været udsat for vind og vejr – og vi ved, at det godt kan betale sig at få det ordnet, inden træværket tager skade og dørene må renoveres eller skiftes ud.

Mange mennesker ønsker selv at ordne deres malerarbejde – og det er også fint, hvis man vel at mærke husker at give sig god tid.

At male en dør kræver blandt andet, at man giver sig tid til at løsne dørrosetterne, slibe døren og vaske den i grundrens. Når det gælder maling af døre, skal man selvfølgelig også huske at give et lag grundmaling, før man giver sig i kast med at svinge penslen.

Vi giver dørene den tid, som de har brug for, så de bliver så gode som nye. Vi maler både udvendige og indvendige døre, og karme får en omgang ved samme lejlighed.

Vi kan naturligvis også udføre maling af vinduer, hvis de har brug for at blive frisket op – sig blot til, så får du vores arbejde til en fair pris.

Professionelt malerarbejde til gode priser

Kontakt os endelig, hvis du vil have en professionel maler til at forny looket på dine døre og vinduer.

Vi drøfter meget gerne dine ønsker med dig og giver et uforpligtende tilbud med en god pris på maling af døre i dit hjem eller virksomhed.

Malermester
Flemming Larsen

på Facebook

(+45) 31 12 39 79
flemming.maler2017@gmail.com

Lad din lokale malermester give et tilbud på malerarbejde

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud med en god pris på malerarbejde.

Kontakt os